Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preraspodjela u Holdingu

Ljubičić radi u Robnim terminalima, a Tolić u Gradskoj plinari

Slobodan Ljubičić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.12.2014.
u 10:00

Donedavno čelni dvojac Holdinga odlazi na savjetodavne funkcije. Bivši šef Holdinga Slobodan Ljubičić već se jučer pojavio na novom radnom mjestu u Praškoj ulici. Bivši voditelj ZET-a Ivan Tolić na poziciju će uskoro

Bivši predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić jučer je, kako doznajemo, prvi put nakon uhićenja bio na novom radnom mjestu. Nakon što je dao ostavku na vodeću poziciju u gradskoj tvrtki kako bi se mogao braniti sa slobode za djela za koja je osumnjičen u aferi Agram, Ljubičić je uzeo neplaćeni godišnji odmor, a na posao se jučer vratio na mjesto savjetnika u Holdingovim Robnim terminalima.

Ured mu više nije u zgradi direkcije u Ulici grada Vukovara, u kojoj je proveo posljednjih godinu i pol dana otkad je drugi put došao na čelo Holdinga. Sada je smješten u prostoru Robnih terminala u Praškoj 2, a razlog je izbjegavanje susreta s nekim od svjedoka u postupku, s kojima je ranije radio u Vukovarskoj.

Zanimljivo je da je u Praškoj 2 sjedište zagrebačkog SDP-a, stranke koju je Slobodan Ljubičić osnivao i iz koje je izbačen kad se gradonačelnik Milan Bandić kandidirao za predsjednika države 2009. godine.

Za savjetnika ili pomoćnika će, kako doznajemo, i Ivan Tolić, član uprave Holdinga i bivši direktor ZET-a također osumnjičen u aferi Agram. On bi radno mjesto trebao dobiti u Gradskoj plinari Zagreb, a kada će početi raditi, još nije poznato.

Bivšeg direktora gradske Čistoće Miljenka Benka, zbog sumnje da je, također u aferi Agram, počinio kaznena djela, već je zamijenila nova direktorica Gordana Krajina, koja je nedavno odlukom uprave imenovana voditeljicom Čistoće.

Iako su dali ostavke na vodeće pozicije, osumnjičeni nisu raskinuli ugovor s Holdingom i prema ugovorima im je nužno osigurati drugo radno mjesto unutar sustava. Iz uprave Holdinga nam nisu odgovorili jesu li se osumnjičeni vratili na posao i na koje mjesto.

Komentara 27

UJ
ujkica
13:25 11.12.2014.

halo uskok pravosude dorh koji je vama?ej kriminalci koji su pokrali milijune kuna su vani i oni biraju sebi radna mjesta!Jeste vi ljudi normalni ma osudi ga nevideno na 10 godina cuze,pa ga tek onda nek se skupljalu dokazi ,smijuu vam se ljudi,toliko ste se trudili uhvatite te gnjide pa ih sad neosudene pustate na slbodu jaoo majko znali netko nesto radit u ovoj zemlji..

DU
Deleted user
10:35 11.12.2014.

ZET-ovac se razumije u plinske instalacije i energetiku kao Marica u krive kolače, preciznije rečeno - ima bogato iskustvo kad se najeo graha, zar ne?

Avatar gabrijelsejtan
gabrijelsejtan
11:11 11.12.2014.

Naputak za naše,vaše,njihove predsjednike( bilo države ili državnih ureda)vlade itd. Min. dva mandata u Remetincu,min.dva- tri uništena poduzeća, barem 150000 tisuća eura zaradjenih u lopovluku,imovina na ženi,biti u SDP,HDZ nije bitno kojoj struji pripadate bit je biti lopov!! Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije