Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL SLOBODE

Sladoljev: Mjere u Hrvatskoj su najblaže zato što se Vlada boji tih mjera

Foto: Dario Topić
1/2
18.09.2021.
u 14:57

Nek Plenković odgovori da li je dobio kakve novce da bi ovo provodio u Hrvatskoj. Za druge države znamo, za Hrvatsku ne znamo - poručio je Sladoljev.

Na današnjem Festivalu Slobode koji se održava na zagrebačkom Trgu bana Jelačića stigao je biolog Srećko Sladoljev, jedan od istaknutih protivnika cijepljenja i epidemioloških mjera.

Osvrnuo se na današnju izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je poručio da mu patetika oko slobode djeluje neozbiljno.

- Znate ovo će sve skupa završiti. Mjere su najblaže zato što oni se jako boje. Naša Vlada se boji tih mjera. Biti će kažnjeni za ovo sve skupa što radi, zbog podržavanja i sudjelovanja u ovoj globalnoj zavjeri protiv čovjeka. Nek Plenković odgovori da li je dobio kakve novce da bi ovo provodio u Hrvatskoj. Za druge države znamo, za Hrvatsku ne znamo - poručio je Sladoljev.

Podsjetimo, Plenković je poručio da je to po njemu fabricirana tema te da "nema nikakvog razloga za naricanjem za slobodom."

- Apeliram na sve sugrađane da budu razumni, da budu odgovorni, imamo zaštitu i ne vidim zbog čega i iz kojeg razloga se ne bi poveli za primjerom onih 52 posto Hrvata koji su to već demonstrirali. Što to u Hrvatskoj nije bilo slobodno ili slobodnije nego negdje drugdje? Ti ljudi očito nisu išli nigdje izvan Hrvatske. Ta patetika oko slobode danas nakon toliko preminulih i troškova koje smo imali meni djeluje neozbiljno - rekao je.
 

Komentara 4

DU
Deleted user
15:38 18.09.2021.

Pokrenut istražni postupak protiv Ursule von der Layen za moguću korupciju..kako sad to odjednom

MK
mkey
15:02 18.09.2021.

Razumijem ja Anemičnog. Da nije uzeo pinku, složili bi mu narančastu revoluciju. Ili bi morao izbjegavati avione u širokom luku. I prijevoz općenito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije