Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u tijeku

Skidaju se dimnjaci u Perkovčevoj, zatvorena je sljedećih 10 dana

Zagreb: Zgrada Hrvatskog novinarskog društva
Slavko Midzor/PIXSELL
14.04.2021.
u 08:00

Vozi se obilazno.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
Vito
13:54 14.04.2021.

Bio tamo. LAŽU. Niti jedan dimnjak nije sam sišao s krova. Došla je dizalica, došli ljudi, dizalica ih podignula u košari do dimnjaka i počeli su rastavljanje ciglanih dimnjaka. Niti jedan se nije sam pomaknuo, kamoli skinuo. Moraju jako tuči po ciglama da ih odvoje. Ne vjerujte naslovu.

VI
Vito
14:37 14.04.2021.

Obilazni pravac za vrijeme bit će: - Savska cesta - Jukićeva - Kačićeva - I. Kršnjavoga - F. Vukotinovića. ??? Zašto bih iz Savske skretao u Jukićevu, kad mogu izravno u Vukotinovićevu pored vatrogasaca??? Ako sam pak na sjeverno od Perkovčeve, onda niti ne mogu iz Savske u Jukićevu, već samo produžiti po Savskoj do Vodnikove. A da bih se uopće "našao" u Savskoj pored Perkovčeve moram biti na Trgu HNK. Kad sam već kod HNK ne vidim razloga odlaziti do križanja Vodnikove i Jukićeve, jer mi jebliže Klaičeva - Hochmanova - Jagićeva - Kršnjavoga - Vukotinovićeva.

TV
tvrdapixa
13:30 14.04.2021.

Kak pa sad to? Pa veliju da se Zagrebu baš niš ne dela?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije