Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Vagić, koordinator za covid Arenu:

'Situacija je još uvijek ozbiljna. Arena Zagreb neće biti zatvorena već stavljena u mirovanje'

COVID 19
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
18.01.2021.
u 09:52

Kroz Arenu je prošlo 280 pacijenata u ovih mjesec i pol, a po potrebi mogla je primiti 700 pacijenata, kazao je Vagić

Situacija je nešto bolja, ali ovo je jedan od kritičnih trenutaka ovoga dijela pandemije. Zašto? Zato što brojke jesu manje ali situacija je još uvijek ozbiljna i u okruženju i dalje, i moguć je prodor novog soja virusa i kod nas. Sve nas to navodi na oprez. Arena Zagreb kao tercijarni centar neće biti zatvorena već će biti stavljena u mirovanje - rekao je dr. Davor Vagić, koordinator za covid Arenu stanje u prihvatu gostujući u Studiju 4 HRT-a.

Kaže kako kod njih dolaze pacijenti s blažim do srednje teškim simptomima ali često s brojnim komorbiditetima.

- U jednom trenutku prošloga tjedna naš je najmlađi pacijent imao 77 godina, a najstariji 93, otkrio je. Ističe kako je Arena imala 270 kreveta, 100 kreveta je bilo pripremljeno.

- Pikovi su bili početkom prosinca 2020. Kroz Arenu je prošlo 280 pacijenata u ovih mjesec i pol, a po potrebi mogla je primiti 700 pacijenata. Moram naglasiti da nitko od medicinskih djelatnika u Areni nije zaražen - rekao je Vagić zahvalivši svima zaposlenima.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
13:18 19.01.2021.

Još jedna prevara u nizu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije