Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#Zagrebdiše

Sinkovići, Ivica Kostelić i braća Fantela ambasadori akcije prikupljanja sredstava za Jordanovac

Sinkovići zlato
Foto: Privatne fotografije
1/3
12.05.2020.
u 14:09

Organizirali su je Zagreb maraton i udruga Inspiro (udruga osoba s transplantiranim plućima), a cilj je vratiti bolnicu Jordanovac u puni pogon čim prije.

Olimpijci braća Sinković. Ivica Kostelić, Filip Zupčić, te braća Šime i Mihovil Fantela ambasadori su inicijative prikupljanja donacija za obnovu Klinike za plućne bolesti Jordanovac koja je teško stradala u razornom potresu u ožujku. Organizirali su je Zagreb maraton i udruga Inspiro (udruga osoba s transplantiranim plućima), a cilj je vratiti bolnicu Jordanovac u puni pogon čim prije. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

-  Solidarnost je jedna od najvećih vrijednosti svake zajednice. Svi se suočavamo s problemima, ali važno je da ne zaboravimo na najranjivije, one kojima je pomoć sada najpotrebnija. U ovim izvanrednim okolnostima brojni su se pojedinci i tvrtke iskazali hrabrim i nesebičnim djelima na koja kao društvo možemo bi iznimno ponosni. Nakon više uspješnih zajedničkih aktivnosti, Zagreb maraton je opet udružio snage s udrugom INSPIRO (udruga osoba s transplanranim plućima) te pozivaju partnere, prijatelje i sponzore da svi zajedno podržimo ovu inicijativu - poručili su iz Zagreb maratona. Iza afirmativnog slogana #zagrebdiše, dodaju, stoji ideja o važnosti zdravog života, maratonu u kojem je disanje od presudne važnosti. 

 

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:16 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije