Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv vrućina

Sindikat: Pitali smo i mi HZJZ te nema zapreka za klimu u autobusima

Zagreb: Građani nose zaštitne maske i u javnom prijevozu i na otvorenom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
22.07.2020.
u 13:02

Sindikatu su, također, potvrdili kako se rashladni uređaji mogu koristiti, no, treba se pridržavati nekoliko uputa

U preporukama epidemiologa na Koronavirus.hr stoji da se zbog prevencije širenja koronavirusa neka ne pali klima, ni grijanje u autobusima, a iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo su prvo, podsjećamo, za Večernji list te sada i samom Sindikatu vozača i prometnih radnika ZET-a potvrdili kako ipak nema zapreka za korištenje klima u putničkom prostoru.

Sindikatu su, također, potvrdili kako se rashladni uređaji mogu koristiti, no, treba se pridržavati nekoliko uputa poput nošenja maski, redovitog održavanja i čišćenja klime te redovit filtera. Usto, zrak bi trebao puhati smanjeno da ne kovitla prejako, a preporučuje se da se koristi samo vanjski zrak što doprinosi čišćenju i njegovom izmjenjivanju.

NEMA ZAPREKE ZA KLIMU U PUTNIČKOM PROSTORU Nakon što je Uprava društva ZET,d.o.o. poslala upit o mogućnosti korištenja...

Objavljuje Sindikat vozača i prometnih radnika ZET- ZagrebUtorak, 21. srpnja 2020.
Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
08:58 23.07.2020.

Još da ZET vozačima objasni da ne molbu putnika da uključe klimu, ne smiju zavaravati i reći da se "klima sama automatski pali kada temperatura dosegne određenu visinu", nego da uključe klimu i ne muče ljude...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije