Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

“Sijeda brada ne čini mudraca, šansu trebamo dati mladima”

bernardic
Slavko Midzor/Pixsell
27.05.2010.
u 00:31

- Dobit ćemo ove izbore, a siguran sam da ćemo za godinu dana pobijediti i na parlamentarnim izborima – rekao je Davor Bernardić.

- Hvala vam svima što ste izašli na izbore i što vjerujete da možemo bolje. Zajedno ćemo dobiti ove izbore (za šefa zagrebačkog SDP-a, nap. a.), a siguran sam da ćemo za godinu dana pobijediti i na parlamentarnim izborima – rekao je jučer Davor Bernardić nakon što je u prvom krugu dobio osam posto više glasova od Ive Jelušića. Prepuna dvorana Novinarskog doma odjekivala je pljeskom i glasnom podrškom okupljenih članova stranke.

Kratkim govorom podržali su ga i G. Maras, R. Ostojić, S. Subotić, D. Plećaš, M. Zmajlović, N. Milica i na kraju Dijana Pleština.

– Sijeda brada ne čini mudraca. Treba mladima dati šansu da razviju svoj talent i vještine kako bi gurali dalje. Na njima je budućnost – rekla je D. Pleština, udovica bivšeg premijera Ivice Račana.

– Ja znam vas i vi znate mene i to je ona trajna vrijednost koja će uvijek biti najbolji saveznik – rekao je Bernardić. Kaže da mu je kompletna kampanja stajala oko 30 tisuća kuna i da ju je u cijelosti platio svojim novcem.

Ključne riječi

Komentara 13

MI
mica1111
07:22 27.05.2010.

...sijeda brada doista ne čini mudraca,ali iskustvo je nešto što se stiče godinama...i to treba poštovati...i na kraju evo još jedne... \"Mladost predlaže, starost odlaže, sredina izvršava...\"

NE
neni
07:24 27.05.2010.

Mada mislim da je g.Bernardić najbolji izbor u SDPu , ne mogu se oteti dojmu da je taj čovjek slab na emocijama i da je bolesno ambiciozan .. a takivh je u politici previše. I da govori kao automat ..kojioji ima već u naprijed spremljene rećenice

VI
Vito
06:50 27.05.2010.

30 tisuća kuna i da ju je u cijelosti platio svojim novcem. (asistent je na PMF-u gdje je završio za inžinjera fizike) Kako netko može pričati da asistenti na fakultetima nemaju dobru plaću? Kako netko uopće može pričati da smoo u krizi? A političari se razbacuju novcima kao da ih sami izrađuju u kućnoj radinosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije