Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
165 7°C
  • Vito:

    Aubix 04.11.2014 u 21:28h ____________ skroman????? _________ Živi u tuđoj imovini, svjestan toga ne želi iseliti u gradski i/ili državni stan na kojeg ima pravo ___________ Zar se borio za nepoštenje?????

  • Vito:

    doktorica 04.11.2014 u 20:10h __________ Umjesto toga su nam nakon 50 godina vratili uništene zgrade i sad od nas očekuju obnovu pročelja kao da ih mi nismo održavali i to bez imalo srama ___________ Ne smijemo zaboraviti da su cijelo ... prikaži još!jelo vrijeme obrane Hrvatske redovno uzimali novce za obnovu i izgradnju pod raznim imenima, od "stanoinvest" pa do sadašnjeg GSKG-a i dijelili plaće, a da nisu obnavljali niti "o", kamoli prostorije ______ Samo pogledajte kako izgleda zgrada GSKG-a u Savskoj 1 i dvorištu - i sad ju ne obnavljaju, nego "samo nužno", a od nas i dalje uzimaju novce "za pričuvu" i to svake godine sve više, iako cijena eura i dolara "ne rastu" deset posto godišnje.

  • Vito:

    micica 04.11.2014 u 22:34h ____________ Jaaaako zanimljiv pristup imovini. ____________ Uselio se u tuđu imovinui sad se skriva iza "trpinjske ceste" ____________ Možete li čitateljima objasniti - s koje strane trpinjske ceste se nalazoi kad je branjen Vukovar? _________ Branitelji ... prikaži još!telji su se borili za poštenu Hrvatsku. ____________ Za što se ovaj bori? ________ Za ostanak u tuđoj imovini???? __________ Pa tuđe su oduzimali komunisti od 1945.g. na dalje.

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb: Gotovo prazan grad posljedica je potresa i korona virusa
Darko Klasić

Otvoreno pismo Bandiću: 'Ukini prirez, komunalnu naknadu i plaćanje vrtića'

računi
MOŽE I POŠTOM

Korisnici prava na naknadu za troškove stanovanja od travnja račune šalju mailom

Zagreb: Vatrogasci skidaju opasne dijelove sa zgrade Croatia osiguranja
Nakon potresa stiže poseban zakon

Ako obnova u Zagrebu bude loša, zgrade će se idući put srušiti