Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička tura

Segwayi voze po gradu već 13. godinu

Foto: Marko Lukunić/PIXSEL
1/5
03.04.2019.
u 16:28

Vožnje se organiziraju u pratnji vodiča i uz prethodnu obuku

Segwayi opet voze zagrebačkim ulicama u središtu grada.

Otvorena je, naime, nova sezona turističkog obilaska grada ovim električnim samobalansirajućim prijevoznim sredstvima na dva kotača. “Segway City Tour Zagreb” tako obilježava 13. godinu poslovanja te je jedina zagrebačka turistička atrakcija ove vrste s kontinuitetom dužim od deset godina.

Vožnje se organiziraju u pratnji vodiča i uz prethodnu obuku.      

"Segway City Tour Zagreb" svečano je predstavljena 2007. godine u hotelu Esplanade i namijenjena je poslovnim i odmorišnim grupama. Korisnici mogu birati između nekoliko ponuđenih programa u trajanju od 50 do 180 minuta. Uslugu je kao dodatni i sadržaj moguće rezervirati u većini zagrebačkih hotela i hostela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije