Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA I VRIJEDNOST RADOVA

Dok su mnogi Zagrepčani na čekanju, Bandić odmah sanira svoju bazu

Mateja Šobak
08.05.2020.
u 16:13

Radovi se izvode u sklopu važećeg dvogodišnjeg ugovora o održavanju objekata gradske uprave, kazali su iz Ureda gradonačelnika

Veće i manje pukotine na zidovima i stropovima, oštećeni stupovi na terasi petog kata koji nose nadstrešnicu, kao i južno pročelje – tako je, prijavljeno je na potres.zagreb.hr, stradala zgrada Gradske uprave nakon što je metropolu 22. ožujka pogodilo 5,5 po Richteru.

Zelenu je naljepnicu od statičara dobilo zdanje na Trgu Stjepana Radića, u kojem su ovog čitavog tjedna, osim “standardnih” djelatnika, i oni koji zgradu vraćaju u prvobitno stanje. Nije se posebno dugo čekalo da se baza gradonačelnika Milana Bandića u potpunosti sanira, potvrđuju nam iz Ureda gradonačelnika, iz kojeg su nam kazali kako su “radovi u funkciji otklanjanja posljedica potresa i sanacija oštećenja koja su nastala na cijelom objektu”.

Pitali smo i koliko koštaju, a rekli su nam da je “vrijednost naloga 85 tisuća kuna” jer se “radovi izvode u sklopu važećeg dvogodišnjeg ugovora o održavanju objekata gradske uprave.”  

Komentara 2

Avatar DorothyAL84
DorothyAL84
10:04 10.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:27 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije