Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema cjeniku

Samoborček - potvrdu o cijeni pokaza naplaćuju 100 kn!

samoborček
Goran Jakus/PIXSELL
09.03.2012.
u 17:00

Potvrda o cijeni mjesečne pokazne karte izdaje se na zahtjev korisnika i naplaćuje 100 kuna, a u toj je cijeni i iznos PDV-a

Čak 100 kuna počeo je Samoborček od 1. ožujka naplaćivati izdavanje potvrde o cijeni mjesečne pokazne karte! Iz uprave tog prijevoznika kažu da su sve napravili u skladu sa cjenikom prijevoza objavljenom u Glasniku Zagrebačke županije.

– Potvrda o cijeni mjesečne pokazne karte izdaje se na zahtjev korisnika i naplaćuje 100 kuna, a u toj je cijeni i iznos PDV-a – kažu iz Samoborčeka. Iz ZET-a poručuju da oni takvu potvrdu ne naplaćuju, ali ni ne izdaju jer su sve cijene objavljene na internetskim stranicama ZET-a.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
Vito
06:20 10.03.2012.

Samoborček - potvrdu o cijeni pokaza naplaćuju 100 kn! Sve je moguće u državi koja štiti pljačkaše... Tko uopće treba potvrdu o cijeni? Svaka tvrtka koja nudi, pruža, obavlja usluge mora imati jasno i javno objavljen cjenik usluga na svakomkom mjestu gdje te usluge provodi... Kao što to imaju svi ugostiteljski objekti, svaki proizvod u trgovini... Taxisti su jasan i konkretan primjer kako mora izgledati cjenik usluga koje ostali javni prijevoznici ne provode u praksi... Ne razumijem zbog čega to nemaju i javni prijevoznici autobusnim prijevozom...

MO
mojzagi
11:51 12.03.2012.

Ja sam da se ponovno napravi pruga i vlakic za Samobor, svi bi imali koristi od toga , jer bi u kratkom roku svi zaradili, a Samobor bi dobio veliku atrakciju i privukao mnoge turiste kao i domace izletnike.Samoborcek sa lokomotivom .

ME
Medici
16:52 12.03.2012.

Ja ovo ne razumijem. Kakava potvrda o cijeni mjesečne karte?!?!? Pa zar nije Samoborček dužan ispostaviti račun kada netko kupi mjesečni pokaz? Na tom računu treba biti napisana cijena, zar ne?!?! Ispada da se ovdje naknadno naplaćuje račun kojeh je \"prodavač\" dužan ispostaviti..ili ja tu nešto ne razumijem....Ljudi, prosvijetlite me...Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije