Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DAN GRADA

Šaljite fotografije i sudjelujte direktno u online izložbi fotografija 'Volim Zagreb'

Trg bana Josipa Jelačića
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
23.05.2020.
u 09:00

Fotografija, pak, može biti u boji ili crno-bijela, a broj radova nije ograničen.

Okinuti fotografiju na najdražem mjestu u gradu i poslati do 29. svibnja na e mail adresu vedran@czkio-susedgrad.hr ili ivana@czkio-susedgrad.hr. Evo jednostanvnog načina kako svatko može biti dio proslave Dana grada Zagreba koji se obilježava 31. svibnja u sklopu online izložbe fotografija "Volim Zagreb".

Fotografija, pak, može biti u boji ili crno-bijela, a broj radova nije ograničen. Uz nju je potrebno napisati u kojem kvartu se nalazi prizor, a objavljena će biti u online galeriji na Facebook i web stranici CZKO Susedgrad.

"Svaki kvart, park, ulica i klupa u gradu ima svoju priču koju ste upravo vi stvorili. Priču koju možda znaju samo likovi kipova s pročelja zgrada. Sve te priče čine duh grada koji je ove godine snažniji no ikada, iako je ranjen pandemijom i potresima. Znamo da imate omiljeno mjesto u našem lijepom gradu, mjesto koje volite promatrati u tišini, šetnji ili na kavi s prijateljima, mjesto koje vam je na trenutak uzelo pažnju i izmamilo osmijeh", poručuju iz Centara za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Foto: CZK Susedgrad

 

Komentara 1

Avatar BarbaraZN95
BarbaraZN95
17:58 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije