Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUČKA KUHINJA

S radom prestaje dodatna točka podjele obroka na Aveniji Dubrava 220

Zagreb: Gužva ispred pućke kuhinje Caritasa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
07.05.2020.
u 16:22

Molimo vas da se prilikom preuzimanja obroka obvezno pridržavate uputa i mjera zaštite kako biste zaštitili i sebe i druge, odnosno da se socijalno distancirate i dezinficirate ruke, priopćili su iz Grada.

Dodatne točke podjele organizirane su kako bi redoviti korisnici pučkih kuhinja dobili svoje obroke te budući da je javni prijevoz ponovno uspostavljen s radom prestaje dodatna točka podjele obroka na adresi Avenija Dubrava 220, a zadnja podjela je sutra.

Sve ostale dodatne točke podjele obroka nastavljaju s radom do obavijesti o obustavi rada. Svi korisnici na podjelu obroka trebaju donijeti svoje posude kako bi mogli preuzeti obrok. Obroci će biti dijeljeni od 11 do 13.30 sati.

"Molimo vas da se prilikom preuzimanja obroka obvezno pridržavate uputa i mjera zaštite kako biste zaštitili i sebe i druge, odnosno da se socijalno distancirate i dezinficirate ruke", priopćili su iz Grada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije