Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradno putovanje

S nizozemskog megasajma izvještavat će Alen Vuković

alen vuković
VL
17.10.2011.
u 22:28

Uz podršku prijatelja Sudnjeg Dana i Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, Alen će se pridružiti međunarodnom sastavu novinara u programu Media Tour “Dutch Design”.

Alen Vuković, dobitnik studentske nagrade mlada nada na ovogodišnjem festivalu kreativnih komunikacija Sudnji Dan, bit će posebni izvjestitelj s nizozemskog Dutch Design Weeka, najvećeg sajma dizajna u Nizozemskoj. Uz podršku prijatelja Sudnjeg Dana i Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, Alen će se pridružiti međunarodnom sastavu novinara u programu Media Tour “Dutch Design”.

Svoje će doživljaje i iskustva s ovog velikog dizajnerskog događanja koje spaja dizajn, tehnologiju i biznis Alen od 24. do 29. listopada svakodnevno dijeliti putem stranice na Facebooku facebook.com/things-to-do-in-holland-when-youre-young-hope.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije