Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb na Savi

S nasipa odvezla se zemlja, a od davno obećane “rivijere” ništa

savski nasip
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
VL
Autor
Matea Šobak
18.08.2018.
u 09:19

Na činjenicu da je rok za radove bio 1. lipnja upozorio je gradski HNS, koji ističe da je to projekt vrijedan koliko i sanacija Mosta slobode

Igrališta za djecu, vježbališta za građane, kafići, sunčalište, kupalište, zaista sadržaj koji bi svaki veliki grad trebao imati na svojoj rijeci – ironično je jučer gradski zastupnik i predsjednik gradskog HNS-a Tomislav Stojak na savskom nasipu nabrajao sve što se tamo, prema obećanju Grada iz travnja, trebalo izgraditi do 1. lipnja

Osim što su strojevi odvezli zemlju s područja nasipa, istaknuo je, ništa se nije napravilo.

– Zašto se uopće micala zemlja, da sad opet raste korov? – pita se Stojak pa dodaje da je projekt “zagrebačke rivijere”, odnosno Zagreb na Savi investicija od 20 milijuna kuna, to jest jednaka onoj koja je potrebna za obnovu Mosta slobode.

Prioritete u projektima treba posložiti, kaže, pogotovo kad se radi o onima koji se samo obećavaju, a nikad na kraju ne ostvare.

>> Pogledajte u kakvom su stanju zagrebački mostovi

 

Ključne riječi

Komentara 12

DA
darwil
09:50 18.08.2018.

Kaj će Bandić obečanko obečavati kolegama i čuvarima u Remetincu i da li se opet sprema za operaciju jajca u Kajfešu er mu se suđenje približava

Avatar Idler 3
Idler 3
10:34 18.08.2018.

20 milijuna kuna ??? Od te cifre baš i nemreš puno deti v žep, a i obzirom gdo je obečal.....mene više čudi kaj se neki uopće sječaju silnih obečanja. Recimo kaj je z onim "tisučami fasada" kaj su obečane, prati li igdo kaj se zbiva ?!

IH
iron.hide.54966
10:57 18.08.2018.

Jel to Miki opet nešto obećao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije