Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka županija

S milijun kuna sufinanciraju repromaterijal za sjetvu, poziv do 15. studenog

Mala Kopanica: 17. Natjecanje orača Brodsko-posavske županije
Ivica Galovic/PIXSELL
22.09.2022.
u 10:28

Zahtjevi će se obrađivati po redoslijedu zaprimanja ili do iskorištenja planiranih sredstava

S ukupno milijun kuna Zagrebačka će županija sufinancirati nabavu repromaterijala za sjetvu, kao što su sjeme, presadnice, gnojiva i zaštitna sredstva, ali i kamatu na kredite za te potrebe.

Potpore će se osigurati mikro, malim i srednjim poduzećima koja su se u upisnik poljoprivrednika registrirala najkasnije do kraja prošle godine, a imaju sjedište ili prebivalište na području županije.

Važno je i da na njezinu području obavljaju sjetvu, odnosno sadnju te da nemaju nepodmirenih obaveza prema evidenciji nadležne porezne uprave. Potpore za nabavu repromaterijala iznosit će najmanje 2000 kuna po korisniku, a kamate za kredite subvencionirat će se do 40 tisuća.

Zahtjevi će se obrađivati po redoslijedu zaprimanja, a pozivi su otvoreni do 15. studenog ili do iskorištenja planiranih sredstava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije