Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U subotu 14. snježna kraljica

S kupljenom kartom besplatan čaj i sendvič

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
02.01.2020.
u 10:30

Ulaznice po 30 kuna za žensku, odnosno 50 za mušku utrku još se mogu kupiti

Tri, dva, jedan – slalom! U subotu počinje još jedna, četrnaesta Snježna kraljica, a našu će zastavu predstavljati dvije skijašice i šest skijaša. Ulaznice po 30 kuna za žensku, odnosno 50 za mušku utrku još se mogu kupiti, a popis prodajnih mjesta je na snowqueentrophy.com.

Autom se ni ove godine neće se moći na Sljeme, stoga je organiziran prijevoz ZET-ovim autobusima s Mihaljevca ili iz Stubičkih Toplica. Svaka ulaznica ima označeno vrijeme ukrcaja kojeg se gledatelji moraju pridržavati da se ne bi stvarale gužve i da bi svi na vrijeme stigli na utrke. Svi će planinarski putovi, kažu organizatori, prema Sljemenu biti zatvoreni i neosigurani pa se onima koji su planirali zaobići gužve i na utrku stići pješice ipak preporučuje da od toga odustanu i radije koriste javni prijevoz.

Oni koji prije početka prvih ili drugih vožnji utrka žele nešto popiti i pojesti, mogu svratiti do Krumpirišta, gdje će za njih biti pripremljen poseban program. Cijeli će dan biti spremni grickalice, sendviči i čaj, a DJ će s pozornice održavati dobru atmosferu. A kako je sigurnost na prvom mjestu, organizatori svima koji dolaze na Sljeme savjetuju da se prije svega toplo obuku. Temperature će cijeli vikend biti ispod ništice pa će tako slojevita odjeća, čvrste čizme te kapa i rukavice biti neizostavan modni detalj. Svakako bi trebalo, poručuju organizatori, sa sobom ponijeti i baterijsku svjetiljku te šibice ili upaljač, a mobitel prije polaska napuniti. U slučaju da se netko izgubi, savjet je da ostane na mjestu i mobitelom pozove 112.      

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
16:59 02.01.2020.

Ma kaj zbiljam?! Pa sigurno buju turisti navalili, kak i na dernek od kobasica i vina Žnj kvalitete. Iznimke samo potvrđuju pravilo. I kao ludi smo zaranjati u blato do koljena, slušati kak se na nas deru revni čuvari tzv. VIP osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije