Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISAN NATJEČAJ

Rotor na 600 majica i šilterica, a i brošure moraju biti okrugle

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
25.01.2020.
u 09:49

Raspisan natječaj za promidžbu kružnog toka težak milijun kuna

Televizijski i radijski spotovi, oglasi u tiskovinama, izrada teksta za kampanju na društvenim mrežama, jumbo plakati, reklame na autobusima i tramvajima ZET-a, brošure, pa čak i majice i šilterice s logom projekta financirat će Grad kako bi povećao vidljivost projekta rekonstrukcije remetinečkog rotora.

Traže tvrtku koja misli da posao promidžbe može najbolje napraviti, natječaj su raspisali jučer, a vrijednost mu je milijun kuna. Posao su opisali do u detalja pa će se tako prilikom osmišljavanja brošure koja će se tiskati u 500 komada morati uzeti u obzir i to da će ona biti okrugla kako bi simbolizirala oblik rotora. Majice će pak biti kratkih rukava, od pamuka i bijele boje, u veličini od S do XXL, a izradit će ih se 300. Toliko će biti i šilterica, no one će biti plave, a i jedan i drugi predmet namijenjeni su građanima.

– Potrebno je ponuditi najmanje tri prijedloga rješenja na odabir. Svaki prijedlog mora sadržavati različito vizualno rješenje – ističu u Gradu dodajući da svi materijali moraju imati “osnovne elemente EU vidljivosti”.

1/25

 

Kampanja koju će plasirati na Facebooku, Instagramu i LinkedInu trajat će pet dana, morat će doseći 100 do 150 tisuća građana, dok će se televizijski i radijski spotovi emitirati u udarnim terminima. Novi se kružni tok, podsjetimo, u promet pušta sutra ujutro, a moći će se njime voziti već od 6 sati.     

Ključne riječi

Komentara 6

RP
rpzagreb
12:47 25.01.2020.

Promidžba kružnog toka za milijun kuna??????????? Pored svih problema u gradu ovo nije ništa drugo nego pljuvanje u lice svim građanima koji plaćaju porez i prirez. Poruka je jasna: svi ste jadni i nebitni a ja radim šta hoću, trošim koliko hoću i nitko mi ne može ništa.

TV
tugomir.vidak
11:33 25.01.2020.

Sretno s tim rotorom a mogli su još napraviti i priključak tramvajski sa Horvačanskom tako bi i zapadni dio grada bio u mogućnosti lakše doći u novi dio grada Zagreba

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
19:33 25.01.2020.

Bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije