Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Velikogorički rotarijanci skupljaju pomoć za siromašne

Rotary klub Velika Gorica
01.12.2017.
u 11:00

U dosadašnje četiri akcije procjenjuje se da su gorički rotaractovci, rotarijanci i Velikogoričani prikupili oko 12.000 kilograma pomoći

Rotary klub Velika Gorica i istoimeni rotaract klub već peti puta organiziraju tradicionalnu humanitarnu akciju Blagdanska košarica. Partneri akcije su velikogorički Caritas i Kaufland.

Akcijom se prikupljaju dugotrajni prehrambeni proizvodi, higijenske potrepštine te proizvodi za djecu koji će uoči božićnih blagdana biti donirani socijalno najugroženijim obiteljima s područja Velike Gorice. Donacije se mogu ostaviti u posebno označenoj košari koja se nalazi kod blagajni u Kauflandu u Velikoj Gorici. Akcija su pokrenuli mladi gorički rotaractovci (članovi podmlatka rotarijanskog pokreta) još 2013. godine uoči osnivanja njihovog kluba.

- Zahvalio bih svima, a posebno građanima bez kojih Blagdanska košarica ne bi bila ovako uspješna. Pozivam Velikogoričane koji mogu pomoći da nam se još jednom pridruže i uljepšaju blagdane našim socijalno ugroženim sugrađanima – rekao je Stipan Teskera, predsjednik Rotary kluba Velika Gorica.

U dosadašnje četiri akcije procjenjuje se da su gorički rotaractovci, rotarijanci i Velikogoričani prikupili oko 12.000 kilograma pomoći. Rotarijanski pokret u Hrvatskoj prihvatio je ovu velikogoričku inicijativu pa posljednje dvije godine više hrvatskih rotary klubova organizira slične humanitarne predblagdanske akcije. Ovogodišnja akcija u Velikoj Gorici traje do četvrtka, 7. prosinca 2017. godine.

Pogledajte i galeriju Moja poduzetna Hrvatska - Velika Gorica:

Rotary klub Velika Gorica
1/41

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije