Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Književna večer

Ribafish – šaptač ženama u CEKATE-u

Ribafish – šaptač ženama u CEKATE-u
14.02.2019.
u 11:00

Knjiga – poklon za Valentinovo

U sklopu Knjižnog kluba Centra za kuturu Trešnjevka u utorak se u organizaciji Udruge Nova stranica Zagreb i predsjednice Udruge Romine Bengez održala književna večer čiji je gost bio Domagoj Jakopović Ribafish.

Domagoj Jakopović Ribafish, poznati novinar,kolumnist i bloger , svoje je kolumne iz raznih tiskanih i drugih medija objedinio u knjigu RIBAFISH - ŠAPTAČ ŽENAMA , koja je javnosti predstavljena nedavno , u prosincu 2018.

Podnaslov "Mala enciklopedija muško- ženskih odnosa ili kako nisam shvatio žene "potvrđuje da ti famozni muško-ženski odnosi,shvaćeni ili neshvaćeni dobivaju duhovitog naratora ( i toliko potrebnu ) dozu zabave u govoru o njima . Tema je uvijek popularna a naročito uoči predstojećeg Dana zaljubljenih. Razgovor s autorom o knjizi, ljubavi i životu tog svestranog i nadasve zanimljivog gosta vodila je mlada spisateljica Iva Mirčić .

Večer su dodatno uljepšali i zvukovi akustične gitare Gorana Subašića i bogat domjenak. Izuzev knjige s posvetom posjetiteljice su obradovale i ruže kao poklon.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije