Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
55. zagrebački salon

Revija unikatnih DORA kreacija sutra u dvorištu Hale V Tehničkog muzeja

Foto: Facebook
29.06.2020.
u 12:56

Zagrebačka modna dizajnerica jedna je od izlagača na Salonu, a ovom prigodom moći ćete vidjeti reviju odabranih modela iz raznih kolekcija koji najbolje prezentiraju njen dosadašnji rad.

U sklopu popratnog programa 55. zagrebački salon primijenjene umjetnosti i dizajn, održat će se revija Dore Rubić. Zagrebačka modna dizajnerica jedna je od izlagača na Salonu, a ovom prigodom moći ćete vidjeti reviju odabranih modela iz raznih kolekcija koji najbolje prezentiraju njen dosadašnji rad.

Unikatne, bezvremenske DORA kreacije nosit će također jedinstvene i svestrane žene, umjetnice, dizajnerice…

Revija će se održati na otvorenom, u dvorištu Hale V Tehničkog muzeja Nikola Tesla u utorak, 30. lipnja u 19 sati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije