Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KINO TUŠKANAC

Rendez-vous au cinéma uz sedam sjajnih filmova

Kino Tuškanac
14.09.2021.
u 12:03

Program otvara animirana uspješnica

Hrvatska premijera nagrađivanog filma “Izgubio sam tijelo”, animirane drame s elementima fantastike koju potpisuje Jérémy Clapin, u petak u Tuškancu otvara zagrebačko izdanje sedmoga festivala Rendez-vous au cinéma.

Program što ga Francuski institut provodi s partnerskim organizacijama, među kojima je i Hrvatski audiovizualni centar, održava se u tridesetak nezavisnih kina u zemlji, a uključuje još šest žanrovski raznolikih naslova. U sjećanje na nedavno preminulog Jean-Paula Belmondoa, u petak je na repertoaru i slavna krimi-drama “Ludi Pierrot” iz opusa Jean-Luca Godarda, a u subotu će publika moći gledati film “Skafander i leptir” redatelja Juliana Schnabel te uspješnicu “Čudesna sudbina Amélie Poulain” iz radionice Jean-Pierrea Jeuneta.

Nedjelja je rezervirana za “Adelin život”, ostvarenje Abdellatifa Kechichea koje je nagrađeno u Cannesu, a u ponedjeljak se prikazuju dokumentarac “Sutra” autora Cyrila Diona i Mélanie Laurent te crnohumorna komedija “8 žena” u režiji Françoisa Ozona koja je, među ostalim, dobila Srebrnog medvjeda u Berlinu. Ulaznice stoje 25 kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije