Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trening u BK Optimist

Rekreativci boksali s prvakom Hrvatske Filipom Hrgovićem

optimist
Foto: Anto Magzan / Pixsell
1/3
21.05.2014.
u 22:26

Ideja je bila, kazali su iz kluba, promovirati boks kao izvrstan način oslobađanja stresa

Aktualni najbolji boksač 24. pojedinačnog prvenstva prvenstva Hrvatske u superteškoj kategoriji iznad 91 kilogram, te donedavni juniorski prvak svijeta Filip Hrgović odmjerio je snage s rekreativcima u boksačkom klubu Optimist.

- Željeli smo promovirati boks kao oblik izbacivanja stresa i sport u kojem radi čitavo tijelo, te je pogodan i za djevojke - rekao je Stjepan Cvetković iz BK Optimist, te dodao da je među članovima i pet cura. Hrgović se borio sa svim članovima jarunskog boksačkog kluba, iako, dodaje Cvetković, trening nije bio niti blizu njegova kalibra. No zato su boksači rekreativci naučili su nove pokrete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije