Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CENTRU ZAGREBA

Mercedes ostavio na zebri u centru i otišao!

mercedes
Snimio čitatelj VL-a
23.03.2010.
u 21:24

Mahali smo mu i govorili da auti ne mogu prolaziti, no samo je odmahnuo i otišao svojim putem – rekao je naš čitatelj.

Bahatost pojedinih vozača nema granice. To je ustanovio i naš vjerni čitatelj koji je slikao mercedes parkiran nasred zebre kod križanja Đorđićeve i Palmotićeve ulice u Zagrebu. Neodgovorni vozač nije se obazirao na vikanje ostalih sudionika u promet, samo je odmahnuo rukom i otišao svojim putem.

Nastao kolaps

U ranim poslijepodnevnim satima gradom prometuje velik broj automobila, no to nije zanimalo bezobzirnog vozača. Ljudi se žure na posao, idu na ručak, odlaze po djecu u škole... Ništa od toga ‘uglađenog’ muškarca nije omelo u namjeri da obavi posao koji je očito važniji i od zakona.

Iznad zakona je bio samo u tom trenutku jer, iako policija auto nije zatekla na navedenom mjestu, bude li naš čitatelj odlučio slučaj prijaviti, to bi počinitelja moglo stajati 300 kuna.

Takve slučajeve treba prijaviti

– Dužnost je svakoga da takve slučajeve prijavi policiji i bude svjedok počinjenog prekršaja jer je to jedini način da prekršitelj bude sankcioniran – objasnila nam je glasnogovornica PU zagrebačke Marina Mandić.

Ključne riječi

Komentara 56

Avatar sebastian
sebastian
08:03 30.03.2010.

Takva kazna mogla bi animirate budale da isto tako naprave, kako su nasi zakonodavci u nekim stvarima budale, ja bi mu naplatio 2000 tisuce kuna plus troskove sudske i odvoz auta, plus mjesec dana oduzeti kola....viditi cemo dali ce to ikada vise napraviti !!!!

EB
El-Bojko
00:04 24.03.2010.

tako i treba, hebeš radničku klasu, danas je sve to roblje! tko ima love, kao ja, gleda vas s visoka, vi ste za nas ništa... baš ništa, ja mogu što hoču, još sam u HDZu, možda HNSu, tko mi što može... bando radnička.

BO
bourne
08:19 24.03.2010.

To je neki jadnik koji nema niti za mercedes S klase, a folira se da je neki mangup. Vozi dronjak od mercedesa pederske boje. Takvima je jedino rješenje ogroman kamen u šajbi njegovog ljubimca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije