Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi u megatvrtki

Razriješeno staro vodstvo Zagrebačkog holdinga!

'gradska.....zagreb.....05.09.2007. gradsko poglavarstvo - potpisivanje ugovora o privatizaciji vodoprivrede...  milan bandic, slobodan ljubicic snimio: marko lukunic'
'lukunic marko'
01.07.2013.
u 11:37

Kao što smo već pisali, na čelo Holdinga imenovan je Slobodan Ljubičić, a članovi uprave od danas su Ante Samodol, Zdenko Milas, Ivan Tolić, Darija Jurica, Nike Nodilo Lakoš i Daniela Franić.

Zagrebački holding od subote ima novo vodstvo. Skupština društva na konstituirajućoj je sjednici, koja se održala u subotu, razriješila stare čelnike i postavila nove koji danas preuzimaju dužnost.

Kao što smo već pisali, na čelo Holdinga imenovan je Slobodan Ljubičić, a članovi uprave od danas su Ante Samodol, Zdenko Milas, Ivan Tolić, Darija Jurica, Nike Nodilo Lakoš i  Daniela Franić.

Odlukama o izboru članova Nadzornog odbora Društva imenovani su Mirna Šitum, Vida Demarin, Davor Štern, Ivan Šikić, Vlado Leko te Gojko Bežovan.

>>Šefovi Zrinjevca i Zagrebačkih cesta ne trebaju se brinuti

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije