Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna špica

Raznovrsni kaputići, kape i šalovi upotpunit će svaki stil

modna špica
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
31.12.2013.
u 12:45

Tea Popović (19) njeguje moderan i urban stil odijevanja, a osim u Zagrebu, ova studentica veterine redovito kupuje i putem interneta, gdje joj više odgovaraju cijene.

Nika Buntić 23- godišnja je studentica talijanskog i španjolskog jezika, a odijeva se u skladu s godinama i mogućnostima. Kaže kako je zadovoljna ponudom u Zagrebu.

Lucija Stojčić 20- godišnja je studentica medicine koja preferira jednostavno odijevanje i osnovne boje, a često ih razigra šarenim modnim detaljem poput šala.

Ana Strukan (19) ljubiteljica je klasičnih komada odjeće, u kojima se uvijek osjeća ugodno. Ova studentica psihologije u grad se nikada ne uputi bez velike torbe.

Paula Sikirić (18) učenica je Zdravstvenog učilišta, a ove zime odlučila se za moderni dječački stil, koji je obilježila širokim trapericama, popularnim Timberland čizmama i masivnom kapom.

Tea Popović (19) njeguje moderan i urban stil odijevanja, a osim u Zagrebu, ova studentica veterine redovito kupuje i putem interneta, gdje joj više odgovaraju cijene.

>>Pogledajte kako izgledati tip-top i kad je vani hladno

Komentara 4

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:11 01.01.2014.

Gdje tajice i gole noge u 12 mj mogu biti "in"? Ljudi se ne znaju ni obući više, pogotovo cure. Ima 2-3 koje su se primjereno obukle, ovo ostalo niš ne valja. Kratka suknja na zimsku temperaturu, baš ima smisla,, kad bude trebala zatrudnit, a ne može, onda joj neće biti jasno zašto!? Onda su mi posebno drage ove s tajicama u svakoj prigodi, to se nekad nosilo samo na sportske aktivnosti, još obuku tange, tako da ginekolog ne traži da se skinu, odmah sve vidi. Sa stilom oblačenja se šalje određena poruka i pokazatelj koliko osoba sama sebe poštuje

Avatar billybull
billybull
14:08 31.12.2013.

ako su ove izabrane jer "odskacu", situacoja je vise nego tuzna...ako se samo uklapaju u prosjek, situacija je tuzna...dakle, kako god okrenes, tuzno, tuzno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije