Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TJERALICI

Razbojnik koji je ranio djelatnika Čistoće otprije je poznat policiji: Sjekirom razbijao izloge, prijetio smrću

Foto: Facebook
30.01.2020.
u 16:02

Horvat je kazneno prijavljen i zato što je prijetio smrću svojoj liječnici opće prakse, kojoj je u veljači 2018. godine, nakon što mu je odbila izdati metadonsku terapiju, zaprijetio ispred Doma zdravlja.

Mario Horvat (39) u ponedjeljak je pokušao provaliti u džip na Bukovcu, no djelatnik zagrebačke Čistoće ga je ulovio, zbog čega ga je Horvat ranio. Horvat se na tjeralici nalazi puna dva mjeseca te je policiji dobro poznat.

Zadnje dvije godine je sjekirom razbijao izloge po Zagrebu, a jedan njegov napad zabilježila je i nadzorna kamera zlatarnice čiji je izlog divljači razbijao čekićem i to dok su djelatnice još bile unutra, piše 24 sata

Horvat je kazneno prijavljen i zato što je prijetio smrću svojoj liječnici opće prakse, kojoj je u veljači 2018. godine, nakon što mu je odbila izdati metadonsku terapiju, zaprijetio ispred Doma zdravlja.

U pritvoru je proveo tri mjeseca i zatim pušten na slobodu. U međuvremenu su protiv njega podignute dvije optužnice, a u studenom prošle godine raspisana je i tjeralica. 

Ključne riječi

Komentara 4

GE
generacija57
16:15 30.01.2020.

Zašto nije u ludari?

KO
Kokoiduhovi
18:16 30.01.2020.

Pitam sve odgovorne od Vlade na dolje, zašto takvi opasni ljudi šeću okolo među nama? Zbog čega se njih ne zatvori za bilo koje krivično ili kazneno djelo, na barem deset godina bez prava na pomilovanje? Zašto su takvi vani,i, Kao i one ubojice pijanci, sinkopičari, bez vozačkih i sl. koji ubijaju, a onda nekažnjeno šeću među nama.

DU
Deleted user
16:36 30.01.2020.

zanima me jedna mala sitnica... da li se vlasnik Land Rovera vrijednog 450 000 kn bar zahvalio bud..... sorry.. momku koji mu je spasio auto...ko onaj D.Golik....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije