Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. izdanje spektakla

Radujte se narodi - među 1500 izvođača prvi put na Božiću u Ciboni nastupaju dječji zborovi

26.12.2014., Zagreb - U Kosarkaskom centru Drazen Petrovic odrzan je 26. Bozic u Ciboni na kojem su nastupili brojni izvodjaci, a nazocnim gradjanima Bozic su cestitali kardinal Josip, Bozanic, zamjenica gradonacelnika Sandra Svaljek i predsjednik gradske
25.12.2015.
u 11:00

Ulaznice za glazbeni doživljaj na Štefanje koštaju od 30 do 50 kuna. Uz glazbenike bit će i povijesne postrojbe

Više od 1500 izvođača nastupit će na blagdan svetoga Stjepana na tradicionalnom, 27. Božiću u Ciboni. Koncert će se održati 26. prosinca u 20 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović, a posjetitelji će uživati u raznim božićnim pjesmama, od Radujte se narodi, Tihe noći do Djetešce nam se rodilo. Od poznatijih glazbenika nastupit će Ana Rucner, Miroslav Škoro, Neno Belan, Šima Jovanovac, Vladimir Kočiš Zec, klape i zborovi, a ovogodišnja novost je i nastup dječjih zborova. Tako će pjevati Zagrebački anđeli, pjevački zbor niže dobi OŠ Izidora Kršnjavoga i zbor OŠ Stenjevec.

Cijeli događaj uveličat će predstavnici Povijesnih postrojbi Hrvatske vojske i Kravat pukovnije, a na kraju koncerta božićnu čestitku uputit će kardinal Josip Bozanić te gradonačelnik Milan Bandić. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni dvorane KC Dražen Petrović i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije