Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova regulacija

Radovi u ulici Struge III, bit će zatvorena idućih mjesec dana

Radovi na cesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
11.10.2020.
u 14:07

Promet će se odvijati obilazno.

U ulici III Struge na dijelu od okretišta busa ZET-a do Čulinečke ceste radit će se na uređenu kolnika, pa će ta ulica od sutra sve do 9. studenog biti zatvorena za promet. 

Obilazni pravac za vrijeme bit će: Čulinečka cesta - Slavonska avenija - Radnička cesta- Žitnjak - Žitnjak Martinci - III Struge i obratno. 

Radovi hitne sanacije tramvajskog kolosijeka na Vlaškoj ulici kod raskrižja sa Draškovićevom ulicom i dalje se moraju obaviti, pa će tako prometna regulacija tom dionicom biti i dalje izmjenjena. Do ponedjeljka, 19. listopada, bit će onemogućeno kretanje vozila Vlaškom ulicom iz smjera zapada prema istoku. U vremenu od 21,00 do 05,00 zauzimati će se prometni trak Vlaške ulice iz smjera istoka prema sjeveru, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Vlaška - Šoštarićeva - Palmotićeva - Đorđićeva - Smičiklasova - Vlaška. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije