Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKEND

Radovi na Zagrebačkoj cesti kod Sesveta, evo kako će se odvijati promet

Radovi na uređenju kolnika Branimirove ulice u Zagrebu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.07.2019.
u 15:05

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, poručuju iz Grada Zagreba.

Iz Grada Zagreba najavljuju radove izgradnje vodoopskrbnog cijevovodana na Zagrebačkoj cesti (Sesvete) koje će pratiti privremena regulacija prometa.

Spomenuti radovi će se odvijati na dijelu od Ulice Otona Ivekovića do Brestovečken ceste. Bit će zauzet sjeverni kolnik, a na južnom kolniku će se promet odvijati dvosmjerno. To će trajati od subote od 8:00 sati do nedjelje do 20:00 sati.

Za vrijeme radova u zoni raskrižja Zagrebačka/A. Krizmanić i Zagrebačka/Lj. Posavskog, bit će onemogućen ulaz i izlaz iz navedenih prometnica u smjeru Zagrebačke ceste.

Promet Zagrebačkom cestom (smjer istok zapad i obratno) odvijat će se uz privremeno postavljenu regulaciju.

"Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu", poručuju iz Grada Zagreba.

Radovi na uređenju kolnika Branimirove ulice u Zagrebu
1/16

Komentara 7

AF
AfganistanskiHrvat
16:32 03.07.2019.

Ma koga briga može se okolo obići sjeverno pa na Klin. Uf da to nije napravljeno. Može se sjeverno pa na Gračanae, uf da nije ni to napravljeno. Može se južno pa na Branimirovu, uf da nije ni to napravljeno. Što je ono napravljeno na istoku grada da ne bi bilo gužve? NIŠTA!!!!!!!!!!!!!!!!

BA
bazinga
18:41 04.07.2019.

evo promet če se odvijat kako se bude odviao

TI
Tirano
20:26 03.07.2019.

Gradu nedostaju prometnice sjever - jug i to nekoliko njih, povezani mostovima preko Save!? Tko to počne raditi, biti će "doživotni gradonačelnik grada"! Da recimo imamo most preko Save koji bi bio negdje u visini iza Porečkog, mnogi auti koji idu na Jankomir nebi koristili Horvaćanski i Selski koje su danas "neprekidno pre pune automobila, kolonama koje idu preko Jadranskog mosta, te neće novi kružni tok poboljšati promet u ovom dijelu grada!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije