Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavijest

Radovi na tramvajskom vijaduktu Mosta mladosti gotovi, uskoro puštanje pruge

Obnova vijadukta Mosta mladosti
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
14.10.2020.
u 14:10

Slijedi održavanje naponske mreže od strane ZET-a, koja će biti vraćena u funkciju do 19. listopada u 4:00 h

Tramvajska pruga koja prelazi preko Mosta mladosti vraća se u pogon 19. listopada, odnosno u ponedjeljak. Priopćili su to iz Gradskog ureda za promet, dodavši da su radovi na tramvajskom vijaduktu i iznad naponske mreže završeni u ponedjeljak. 

- U skladu sa održanim koordinacijama sa predstavnicima ZET-a u vezi otvaranja tramvajskog prometa, radovi na tramvajskom vijaduktu i iznad naponske mreže završeni su u ponedjeljak, 12. listopada. Slijedi održavanje naponske mreže od strane ZET-a, koja će biti vraćena u funkciju do 19. listopada u 4:00 h, kada je planirano puštanje tramvajske pruge u promet. Napominjemo da je do odgađanja puštanja tramvajskog prometa došlo prvenstveno zbog opsežnosti radova koje je bilo potrebno izvesti u sklopu tramvajskog vijadukta te zbog nepovoljnih vremenskih prilika u posljednjih nekoliko dana - poručuju u Uredu. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neugodan
neugodan
10:35 16.10.2020.

Ovakav zastoj na ovoliko vremena moze odobriti samo lud covjek. M.B ne samo da je lud vec je na celu najveceg grada u ovoj zemlji sto samo dokazuje tko sve tu zivi i za njega glasa!!!

KU
kurcobolja
14:23 14.10.2020.

Kako to sada lijepo i svetski izgleda a stupove mosta ko hebe oni su ionako pola pod vodom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije