Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USLIJEDILA PRIJAVA

Radnika hostela nakon svađe udario zapaljenom bengalkom

Bengalke
Foto: MUP
28.06.2019.
u 13:26

Nije precizirano kako je točno ozlijeđen 25-godišnjak, no s obzirom na to da se radi o lakšim ozlijedama, vjerojatno ga je zapaljenom bengalkom udario po ruci.

Mladić (20) prijavljen je zbog opće opasne radnje, priopćila je zagrebačka policija.

Sumnjiči ga se da se 23. lipnja u jednom zagrebačkom hostelu prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio s 25-godišnjim zaposlenikom hostela.

Kada se nakon svađe 25-godišnjak vratio u hostel, 20-godišnjak je iz svoje torbice izvadio raketu, tzv. bengalku te je pošao za 25-godišnjakom, zapalio je raketu i njom ga ozlijedio po ruci.

U policijskom priopćenju nije precizirano kako je točno 20-godišnjak ozlijedio 25-godišnjaka, no s obzirom na to da je 25-godišnjak lakše ozlijeđen, vjerojatno ga je zapaljenom bengalkom udario po ruci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije