Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niže cijene

Radio Taxi od danas jeftiniji, ali samo preko pozivnog centra

taksi
PIXSELL
01.12.2011.
u 08:41

Cijene od 4,90 kuna po kilometru i 9,90 kuna za start počele su se obračunavati od danas za sve usluge ovog udruženja javnih prijevoznika u Zagrebu, a primjenjivat će se isključivo za prijevoz naručen preko pozivnog centra

Ako zvanjem pozivnog centra Radio Taxija naručite prijevoz, on će od danas biti jeftiniji. Naime, cijene od 4,90 kuna po kilometru i 9,90 kuna za start počele su se obračunavati od danas za sve usluge ovog udruženja javnih prijevoznika u Zagrebu, a primjenjivat će se isključivo za prijevoz naručen preko pozivnog centra.

Stare cijene ostaju ako se koristite uslugama Radio Taxija dolaskom na stajališta, objasnili su iz ovog udruženja, poručujući da su cijene korigirane zbog trenutačnog stanja na tržištu te konkurencije – Taxi Cammea i Orix taxija – koja im uzima dio tržišnog kolača.

Objašnjavaju da su oduvijek bili najbrži i najveći prijevoznici, a sada će biti i najjeftiniji. Svoj put do korisnika vide upravo u brzini jer, ističu, njihova konkurencija dolazi 10-15 minuta nakon poziva, dok je Radio Taxi brži te se odaziva već nakon tri minute.

I nadalje smatraju da je snižavanje cijena ekonomski pogubno i ne vide isplativost, ali to su učinili jer građani, čiji je standard smanjen, to očekuju od njih.

Komentara 11

ZE
.zeitgeist.
09:58 01.12.2011.

Znači, ako ih nazovete, osim što će vam uzeti 7 kuna po minuti razgovora, vožnja će cas za 5 km koštati 4,90+9.90X5, odnosno 54,40 kuna. Koliko znam u Cammeu bi koštalo 15,00+15,00(prva dva km su uračunata u početnu cijenu), odnosno 30.00 kuna. Znači, cammeo je jeftiniji za preko 50%, ako uračunamo cijenu poziva. odnosno radio Taxy je 100% skuplji. I to sad kada su spustili cijene u radio Taxiju.

MR
mirha.rudes
10:38 01.12.2011.

I dalje nemam povjerenja u šahiste i belotaše . Treba malo vremena da nas uvjere u poštene namjere ,ali ja im ne vjerujem.

VI
Vito
09:06 01.12.2011.

Znači i to je prijevara - nijeistina da su pojeftinili, već je to očita i javno obznanjena obmana... Zbog čega bih morao ići doma s kolodvora i zvati taxi da me odveze s kolodvora do doma, kad pred kolodvorom postojee nezaposleni taxisti? Očito se radi o dvije frakcije - jedni čekaju, drugi rade... Ovi koji čekaju su skuplji, jer je očito da se nerad više isplati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije