'Radili su preko Adventa dan i noć': Zaslužili su plaćeni godišnji do 1. veljače!
Jedini način da firma bude uspješna jest da ima sretne radnike, a radnici mogu biti sretni samo ako su dobro plaćeni i ako imaju dovoljno vremena za sebe, poručili su iz restorana
Komentari 10
Ako je dodatni odmor onda super, a mozda je ovo godisnjih za cijelu godinu...
Vlasnica bara, Amerikanka, naravno. Domacim ugostiteljima se podrazumjeva da im osoblje radi od jutra do sutra i da ih pri tom plati koliko je manje moguce, i sad bi im valjda jos ttebali dati placeni dopust, pa dobili su placu, nek sute i budu sretni.
....Prvo ono,,,, koja je to firma,....tko je gazda!? ("Trebat će mi jedna premosnica!") A kad ono, ..Amerikanka gazdarica! Tlak odmah 120/80!!!!!
Jadnici a šta će im sad godišnji...?
Hm, koreanka iz Amerike nasla je svoju pricu u Hrvatskoj, a toliko mladih ljudi bjezi odavde. Vecina gostiju ovog lokala je iz Koreje i dolaze po preporuci, kao i u svim takvim lokalima u Europi. Lijepo je ovo sa godisnjim, ali polako dobijamo Advent coca cole i burgera, sto su stara hrvatska jela i pica i bila su sastavni dio prehrane u vrijeme kada se rodio Isus. Prljavi biznis unistio je sve vrijednosti tihog i sretnog Bozica i zato su prodavaci takvi kakvi jesu, jer su izrabljivani i ne mogu biti sa svojim obiteljima i darovati si jabuke i srecu ispod bozicnog drvca. Ali kapitalizam ne priznaje nikog osim sebe.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pohvale svim vrijednim radnicima ma gdje bili! Sto se tice Adventa, ono sto nedostaje je osmijeh na licima prodavaca. Ima nekoliko dobrih iznimaka, ali uglavnom su mrgodni ili uopce ne dozivljavaju kupce i posjetitelje. Ne ulazim u njihove osobne razlike, ali smjesak, otvorenost i kvalitetna komunikacija s kupcima su odraz kulture i poslovnosti, sto nasim ljudima jos,na zalost, vrlo cesto nedostaje.