Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilica, Petrova...

Radi se na više lokacija po gradu, pogledajte izmjene u prometu

Radovi na cesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.05.2020.
u 12:18

Zbog redovnog održavanje te rekonstrukcije ceste, od sutra u 9 sati do 25. svibnja u 4 sata, raskrižje ulica Grškovićeva, Mesićeva, Voćarska i Bijenička, zatvara se za sav promet.

U cijelom se gradu ovih dana radi, kopa i buši, pa su zbog toga neke ulice potpuno, a neke djelomično zatvorene za promet. Koje su to i gdje? 

- Na Markuševečkoj cesti kod kućnog broja 181 obavljaju se radovi, pa se prometuje se suženim dijelom kolnika do 15 sati. 

- Zbog semaforizacije, Ulicom Antuna Šoljana, u zoni raskrižja s Ulicom Matije Vlačića Ilirika prometuje se prema privremenoj regulaciji do 20 sati dok se u zoni raskrižja iste ulice s Ulicom Marije Radić prometuje izmijenjeno do sutra od 7 do 19 sati. 

Bilogorska ulica zbog sanacije oborinske odvonje do sutra će biti zatvarena za sav promet, do sutra, zbog sanacije oborinske odvodnje.

- Prema privremenoj regulaciji prometuje se Petrovom ulicom, od kućnog broja 49 do 53, do sutra od 8 do 17 sati, zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi.

- Zbog sanacije prijekopa, do sutra se prema privremenoj regulaciji prometuje Ilicom, i to  kod raskrižja sa Selskom cestom. 

- Zbog redovnog održavanje te rekonstrukcije ceste, od sutra u 9 sati do 25. svibnja u 4 sata, raskrižje ulica Grškovićeva, Mesićeva, Voćarska i Bijenička, zatvara se za sav promet.
Obilazni pravci za vrijeme radova su: Grškovićeva - Alagovićeva - Svibovac, te Voćarska - Jagodnjak - Ružičnjak - Bijenička.

Podsusedskim mostom prometovat će se suženim dijelom kolnika, sutra od 9 do 16 sati, zbog radova.

- Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Selske i Savske ceste, od sutra do 8. lipnja zauzima se dio prometnog traka u vremenu od 22 do 4 sata.

- Zbog radova na kanalskom priključku Ulicom Dr. Luje Naletilića kod kućnog broja 32 prometovat će se suženim dijelom kolnika, do 28. svibnja, i to u razdoblju od 8 do 17 sati. 

- Zbog izgradnje vodoopskrbnog cjevovoda na Zagrebačkoj cesti od Ulice Ljiljana do Ulice Kaktusa prometovat će se suženo a Ulica Kaktus bit će zatvorena za promet do ponedjeljka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije