Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet 'prčkaju'

Izvode 'rekonstrukciju rekonstrukcije' Mesničke ulice?

mesnička ulica
Foto: Snimio čitatelj
1/2
06.08.2015.
u 12:40

Jutros je, prema poruci i slici čitatelja, Mesnička dijelom bila zatvorena za promet jer građevinski radnici opet nešto izvode...

Ni godinu dana od velebnog početka uređenja Mesničke ulice, koje se s vremenom pokazalo kao jedan od gafova gradonačelnika Bandića u 2014. ("light show" katadioptera čije je žmiganje smetalo svima, nakon čega su uklonjeni), te nakon što je ulica najzad popločena, "ojačana" stupićima..., ovih dana opet su radnici u Mesničkoj.

Tako je jutros od 9 sati, kako nam poručuju čitatelji koji su i poslali fotografije, zapadni trak ulice bio zatvoren za promet zbog, kako javlja čitatelj, "rekonstrukcije rekonstrukcije Mesničke ulice"...

– Radnici izbijaju fuge od epoksidne smole (koje to naravno nisu), udaraju i pneumatski čekići – ističe čitatelj, poručujući da su radovi počeli "pod okriljem mraka ili ispod paravana, što znači da se biralo vrijeme kad će građani postavljati najmanje pitanja".

Komentara 26

2X
2Xgeneral
16:48 06.08.2015.

furt delaju mikijevi pajdaši!!!

MA
markorobi34
16:27 06.08.2015.

@josko, u Mesničkoj nema ni p od purgera, većina stanara u Mesničkoj su potomci partizanskih dotepenaca koji su nasilno 1945. ušli u stanove pobijenih i protjeranih pravih purgera.

DU
Deleted user
13:47 06.08.2015.

To je u duhu zagrebačke tradicije,svaku novouređenu ulicu s novim asfaltom obavezno nakon dva-tri tjedna raskopati.Ovo bi također mogla biti turistička atrakcija grada Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije