Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt TZ Zagreb

Putujući koncert rasplesao Gajnice, Črnomerec i Trešnjevku, a neki su i zapjevali

Zagreb: Koncert kroz Gajnice s krova double deckera
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
17.05.2020.
u 20:37

Filmmusicorkestar izveo je set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija iz kultnih domaćih filmova poput Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljub

Dok su slušali stihove pjesme "Fly me to the moon" Franka Sinatre, Gajničani su na ulicama plesali, pljeskali, a neki su uz zvukove glazbe i zapjevali. Uživali su stanovnici zapada Zagreba u putujućem koncertu koju je za njih izveo sastav Filmmusicorkestar na krovu turističkog autobusa, popularnog double-deckera. Treće je to bilo izdanje koncerata koje svojim sugrađanima poklanja Turistička zajednica grada Zagreba.

17.05.2020., Zagreb, Gajnice - Filmmusicorkestar, u suradnji s Turistickom zajednicom Grada Zagreba, s krova turistickog autobusa, popularnog double-deckera, izveo set najljepsih i svevremenskih zagrebackih melodija iz kultnih domacih filmova Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi, Kazi zašto me ostavi kao i velike hitove Gabi Novak i Arsena Dedica. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Koncert je startao u 17.30 u Gajnicama, a prošao je i Črnomercem i Trešnjevkom. A osim Sinatrinog poznatog šlagera, Filmmusicorkestar izveo je set najljepših i svevremenskih zagrebačkih melodija iz kultnih domaćih filmova poput Tko pjeva zlo ne misli, Samo jednom se ljubi, Kaži zašto me ostavi kao i  velike hitove Gabi Novak i Arsena Dedića. Koncer su mogli pogledati i oni koji ne žive na zapadu grada, jer je sve bilo streamano uživo ne Fejs stranici Turističke zajednice. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije