Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTNICI NA PLESU

Putnici na Plesu: Nisu nam vratili novac niti platili smještaj

pleso
Jurica Galoić/PIXSELL
17.04.2010.
u 16:17

Na šalteru Croatia Airlinesa rekli su da mi neće platiti smješaj - kaže Austrijanac Otto Barnert.

- Zapeli smo ovdje bez novca a sljedeći let Czech airlinesa je tek u srijedu – požalio nam se  u zagrebačkoj zračnoj luci Francuz Patrice (27) koji je trebao letjeti sa bratom Vincentom (16) u Pariz preko Praga nakon turističkog obilaska Hrvatske. Novac za let mu u poslovnici Czech airlinesa na Plesu nisu refundirali, uputili su ga da se obrati pariškoj poslovnici preko koje je kupio kartu. O smještaju od strane kompanije ni govora.

Na Plesu je vrijedila parola - snađi se. Bečki arhitekt Otto Barnert doletio je Croatia Airlinesom iz Prištine u Split umjesto u Zagreb, a na Pleso je došao  zamjenskim autobusnim prijevozom Croatia airlinesa.

– Na šalteru Croatia Airlinesa su mi rekli da mogu čekati na nedjeljni let u Beč koji je neizvjestan, ali da mi oni neće platiti smještaj. Odlučio sam platiti prijevoz do Beča u Rent-a-car agenciji 320 eura, naknadno će mi refundirati novac za let – objasnio je Austrijanac.

Neki putnici odlučili su se za nastavak puta vlakom. Najveći redovi bili su ispred šaltera Croatia airlinesa i Turkish airlinesa.

– Trebao sam danas letjeti za Istambul Turkish airlinesom pa sam se došao prijaviti za slijedeći mogući let – rekao je Dalibor Kaličenac.

Ključne riječi

Komentara 5

YO
yohana
19:29 17.04.2010.

za ovakva stanja sto je na stotine tisuca putnika po aerodromskim cekaonicama krivo je informiranje.svi veliki aerodromi u europi su zatvoreni .izbacivanje lave i dalje je u tjeku i za sada narednih dana stanje ce biti nazalost takvo.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
20:25 17.04.2010.

Dobro došli u malu, brdovitu zemlju na Balkanu...

AN
antetoni
20:48 17.04.2010.

Sasvim normalna praksa u svijetu... Ukoliko je to zbog vremenskih prilika ili neke vise sile kompanije nisu duzne osigurati smjestaj. Sam sam dozivio nekoliko takvih slucajeva i osim hrane nisam dobio nista... a nisam letio sa Croatia Airlines. Nemojte ljudi odmah kuditi sve sto je nase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije