Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade na kvaru

Pukla cijev u Sarajevskoj ulici: Stanovnici istočnog Zagreba bili bez vode

Puknuće magistralnog cjevovoda na Sarajevskoj ulici - Novi Zagreb bez vode
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.09.2019.
u 13:18

Na teren su upućene ekipe Vodoopskrbe i odvodnje koje će dijagnosticirati problem te pristupiti aktivnostima u skladu s utvrđenim uzrokom problema u distribuciji, objavio je Holding

Dio naselja u Novom Zagrebu, prema informacijama s terena, ima poteškoća, odnosno prekide u opskrbi vodom, objavljeno je u utorak na web-stranici Zagrebačkog holdinga, a na teren su upućene ekipe Vodoopskrbe i odvodnje.

Neslužbeno se doznaje da je danas poslije 12 sati prekinuta opskrba pitkom vodom istočnog dijela Novog Zagreba, odnosno naselja Travno, Dugave, Utrine, Sloboština i drugih, a uzrok je puknuće vodovodne cijevi u Utrinama.

Djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje dijagnosticirat će problem u distribuciji i otkloniti ga, navode u ZG Holdingu. Opširniju informaciju objavit će nakon što bude utvrđen možebitan kvar i njegovi razmjeri, dodaju.

24 sata javlja kako su građani počeli dobivati vodu oko 13 sati.

.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DO
dopizdilomi
14:09 10.09.2019.

Pa dobro. Svi znamo (bar oni koji su završili osnovnu) zbog čega cijevi pucaju. Pitanje glasi, zašto toliko cijevi u Zagrebu konstantno puca? Odgovor glasi: "jer se ne može uzeti odgovarajući postotak."

Avatar AlPoS
AlPoS
13:36 10.09.2019.

Zbog pritiska, posljedično na starost cijevi došlo je do pucanje cijevi skoro na istome mjestu. Kumovi, rođaci i nepotizam su uzrok tome. Samo vi nemojte izlaziti na izbore i neka vlada nepotizam u Zagrebu. Dobo je da će Bandić "popiti svu vodu"

Avatar Optimyst
Optimyst
13:33 10.09.2019.

Ma kako li sam samo bio u zabludi...mislio sam da je istočni dio Zagreba Maksimir i Dubrava , Žitnjak...a eto , čovjek uči dok je živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije