Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulica je bez vode

Pukla cijev u Argentinskoj, pa je pukao i asfalt! Stanovnik: 'Izgledalo je kao krater koji će prsnuti'

Foto: Željko Šićak Prašnički
1/7
09.05.2021.
u 10:48

Stanovnik Željko Šićak Prašnički dodao je i da je ta cijev pucala i ranije, ali nisu ju mijenjali, te da je prije dvije godine iznad nje izvedeno je novo asfaltiranje ulice.

U Argentinskoj ulici u Gajnicama došlo je do puknuća vodovodne cijevi uslijed čega je u dužini od oko 30 metara po sredini kolnika pukao asfalt, dok su kolnik i garaža u Argentinskoj ulici u potpunosti poplavljeni, javljaju u Zagrebačkoj policiji. Zbog hitne sanacije Argentinska je trenutno bez vode, a opsrkba stiže autocisternom. Kako doznajemo od stanovnika, cijev je bila pod velikim pritiskom zbog čega je nabreknuo afalt, a pod vodom nije garaža, već spust u obližnju zgradu. 

09.05.2021., Zagreb - U Argentinskoj ulici doslo je do puknuca vodovodne cijevi. Sanacija je u tijeku. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na društvenim mrežama javljaju se i sami Gajničani, koji govore da ulica izgleda "Kao da je dinamit izdigao asfalt", a stanovnik ulice Željko Šićak Prašnički, kazao je da je situacija izgledala prilično dramatično.

- Policija nas je ujutro budila da pomaknemo aute, cesta je nabubrila, izgledalo je kao neki krater koji će prsnuti - prepričao je Šićak Prašnički.  Dodao je i da je ta cijev pucala i ranije na drugim mjestima, ali da ju nisu mijenjali, te da je prije dvije godine iznad nje izvedeno novo asfaltiranje ulice

Komentara 3

DA
DarthVader
18:57 09.05.2021.

Pa ni ti bandicevac delal te cjevi.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:55 09.05.2021.

Ostavština Bandićevaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije