Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popravljat će cijevi

Pukao HEP-ov magistralni vrelovod: Ova zagrebačka naselja tri dana bit će bez grijanja

Ispod Mosta mladosti puknuo magistralni vrelovod, Novi Zagreb bez tople vode
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
04.11.2019.
u 11:02

Opskrba toplinskom energijom bit će obustavljena u razdoblju od 4. studenog 2019. u 20 sati do 7. studenog 2019. u jutarnjim satima

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda ispod Mosta mladosti, kupcima HEP-Toplinarstva u novozagrebačkim naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko bit će obustavljena opskrba toplinskom energijom u razdoblju od 4. studenoga 2019. u 20 sati do 7. studenoga 2019. u jutarnjim satima, izvijestilo je HEP–Toplinarstvo.

Do puknuća magistralnog voda došlo je zbog starosti dionice vrelovodne mreže te korozije cijevi prouzročene izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

– Opskrbu krajnjih kupaca u novozagrebačkim naseljima nije moguće organizirati alternativnim putem, ali ćemo zato uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći te kako bismo puknuće magistralnog vrelovoda sanirali u što kraćem roku – izvijestili su te su građane zamolili za strpljenje i razumijevanje.

Komentara 35

DU
Deleted user
11:08 04.11.2019.

Stanovnici Novog Zagreba možete biti bez brige. Uslugu ćete platiti kao da je sve funkcioniralo bez ikakvih problema.

MA
malaliba
11:13 04.11.2019.

A koje ste cijevi mijenjali prije 4-5 godina kad je sve bilo raskopano mjesecima?!

MA
max
12:07 04.11.2019.

Ma kome treba grijanje, voda ili struja. Imat ćemo novi Stadion za nogomet!!! Za samo parsto mil €, nakon što smo već preko 100mil€ pljunuli za "rekonstrukciju" starog. Bandićeve i Mamićeve rođe će graditi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije