Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Dubravi

Netko pucao u stambeni objekt, ranjen 40-godišnjak, jedna osoba privedena

Zagreb: Pucnjava u Dubravi, ranjena jedna osoba
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
06.01.2021.
u 17:56

Prevezena je u KBC Zagreb, gdje joj je ukazana pomoć

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi na području Dubrave. Kako je potvrdila zagrebačka policija, dojavu o pucnjavi dobili su u 13.50.

Kako kažu, netko je pucao prema stambenom objektu, pri čemu je, pojašnjavaju, ozlijeđena jedna osoba. Neslužbeno se doznaje da je riječ o I. C. (40), koji je policiji ranije poznat zbog zloporabe droge.

Još se ne zna kakve je ozljede zadobio, a prevezen je u KBC Zagreb, gdje mu je ukazana pomoć. Policija je počela s provođenjem očevida i kriminalističkog istraživanja, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. U međuvremenu su iz policije izvijestili i da je u policiju dovedena jedna osoba za koju policija smatra da bi mogla imati korisne informacije i o događaju i o počinitelju.

- Sve je bilo mirno, a onda se odjednom čuo pucanj  - rekli su susjedi za Večernji list.

Iako policija danima upozorava na da uporaba pirotehnike te vatrenog oružja tijekom božićnih  i novogodišnjih blagdana, može biti kobna, ta njihova upozorenja očito ne padaju na plodno tlo. Tijekom novogodišnje noći tako je zbog nestručnog rukovanja pirotehnikom i vatrenim oružjem teže ozlijeđeno pet osoba.  Nekima od njih su zbog eksplozija petardi amputirani prsti. Policija je naknadno  i nekoliko osoba  diljem zemlje kazneno prijavila jer su tijekom božićnih i novogodišnjih slavlja pucali iz vatrenog oružja, to snimali te snimke objavljivali na društvenim mrežama.

Je li i pucnjava u Dubravi, produkt neprimjerene proslave  blagdana Tri kralja ili je riječ o nečem drugom, pokazat će istraga.

Ključne riječi

Komentara 19

ZZ
Zeko_zna
15:35 06.01.2021.

Zašto Tri kralja?..možda slave Badnjak😁

FR
franjo2
16:14 06.01.2021.

Romska posla

LL
lijepa_li si
15:22 06.01.2021.

povezivat pucnjavu s blagdanom tri kralja je zločesto u najmanju ruku. hristos se rodi, sretan bozić pravoslavcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije