Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelili 800 tisuća kuna

Psyflux, Digicyte, Polypharm Solutions i Go Green Ozonator pobjednici su Startup Factoryja!

Zicer
23.11.2021.
u 16:58

Dvanaest je timova, podsjetimo, posljednjih mjesec dana intenzivno radilo na svojim kreativnim rješenjima iz raznih područja.

Psyflux, Digicyte, Polypharm Solutions i Go Green Ozonator pobjednici su akceleratorskog programa Startup Factoryja koji šestu godinu provodi Zagrebački inovacijski centar (ZICER). Dvanaest je timova, podsjetimo, posljednjih mjesec dana intenzivno radilo na svojim kreativnim rješenjima iz područja prometa, medicine, arhitekture, marketinga i tehnologije, a pri tom su učili i kako svoje proizvode pozicionirati na lokalnom i svjetskom tržištu.

Ova su četiri tima u tome bila najbolja, a među sobom su podijelila i nagradni fond vrijedan 800 tisuća kuna. - Dat ćemo sve od sebe da ova ideja zaživi - kazala je Helena Virić Gašparić iz tima Go Green Ozonator. Osmislili su alternativu pesticidima na bazi ozona otopljenog u vodi, a projekt Psyfluxa je inovativan način mjerenja tlaka oko mozga. Digicyte je pak stvorio uređaj koji pomoću umjetne inteligencije analizira organsko tkivo, a Polypharm Solutions osmislio je algoritam koji spriječava opasne nuspojave koje mogu nastati kombinacijom različitih ljekova. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:51 23.11.2021.

"....pobjednici su akceleratorskog programa Startup Factoryja"..... Oni su pobjednici, na čemu im čestitam, programa Startup Factory. Ovo zadnje (startup factory) ne sklanja se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije