Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel volontera

Psi u Noinoj arci mogli bi uskoro biti gladni jer su ostali bez hrane

Noina arka (1)
Foto: Iz albuma Noine arke
1/3
27.01.2012.
u 19:00

Volonteri Noine arke i Suze u subotu, 28. siječnja, od 10 do 14 sati čekaju vas na Cvjetnom trgu

U skloništu Noine arke, hrvatske udruge zaštitnika životinja, svaki dan pripremaju se obroci za 150 napuštenih pasa. Zalihe hrane su pri kraju pa volonteri koji se brinu o njima mole za pomoć sve ljubitelje životinja. Hranu možete kupiti i donijeti u azil, smješten u susjedstvu zagrebačkoga gradskog skloništa u Dumovcu, odnosno u stacionare na kirurgiji i porodiljstvu Veterinarskog fakulteta. Noinoj arci možete pomoći i uplatom na njihov žiro račun, broj 2360000-1101542052, a možete ih i nazvati na 091/3214696. O svemu što rade moći ćete doznati i u subotu, 28. siječnja, na njihovu štandu na zagrebačkom Cvjetnom trgu, gdje će im se od 10 do 14 sati pridružiti i volonteri Suze, Saveza udruga za zaštitu životinja grada Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 8

TA
Takaros
08:44 28.01.2012.

Vito, od kuda kalkulacija da su troškovi psa 1000 kn dnevno? imate li vi uopće životinju? bilo kakvu? vjerojatno nemate. vjerojatno nemate niti malo srca ni duše, jer onda ne biste ovako hladno pričali o ubijanju na temelju krivih kalkulacija. inače imam psa iz Noine Arke. teško mi je izračunati koliko me košta dnevno. sigurno ne 1000 kn jer moja plača nije 30.000 kn mjesečno koje mogu potrošit na troškove psa.

OS
osica
22:57 28.01.2012.

ljudu svi vi koji možete udomite psa - mali trošak, za veliku, veliku ljubav koju vam ta životinja pruža. Pas je zaista \"čovjekov najbolji prijatelj\". Čuva vas, vaš dom, a vi vjerujte mi, postajete bolji, sretniji ljudi. Udomili smo jednogo jednog malog mješanca - postao je član naše obitelji - veselju nema kraja. Ne pijemo, ne pušimo ... nije zahtjevan, nikada nam nije dosadno., nema novaca za koji bismo se njega odrekli.

VI
Vito
07:49 28.01.2012.

Psi u Noinoj arci mogli bi uskoro biti gladni jer su ostali bez hrane Je li vam poznato da svaki pas dnevno košta oko tisuću (1000) kuna? Umjesto da \"uspavaju\" neželjene cucke nakon tri mjeseca neuspješnog uvaljivanja naivcima, oni ihih zadržavaju i sami sebi stvaraju probleme... Ubijanjem neželjenih životinja olakšali bi i sebi i životinjama koje \"imaju izgleda\" za usvajanje... Ovako samo varaju i sebe i sve oko sebe... Okrutno? Možda... Nijel i okrutnije \"uzeti\" životinju i onda ju, pretežno kad naraste, jednostavno izbaciti na ulicu... Takve bi trebalo kontorlirati \"od početka\" - kupili ste životinju? Gdje je? Odlutala? Gdje, kad, jeste li to prijavili i kome? Nema tragova? Kazna deset puta veća od cijene kupnje... Pa da vidimo tko će kupovati i zatim izbacivati životinje iz kuće... Nema novacaza takvu \"pratnju\"? Zašto onda uopće tražite pomoć?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije