Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjed ih maltretira

'Šetali smo se livadom. Psa je udario nogom, a mene šakom u lice'

Vesna Banović i pas Ben
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/2
Autor
Mateja Šobak/VLM
07.01.2014.
u 08:30

Dva dana prije napada M. M. je prijetio Vesni Banović da će joj, pojavi li se ponovno na livadi, ubiti psa

Obična šetnja sa psom ovog se vikenda za Vesnu Banović pretvorila u traumu koje će se i ona, a i njezin Benji sigurno sjećati još dugo.

– Izašli smo u šetnju u Mljetskoj ulici na livadu koja je gradsko zemljište. Dok smo se šetali, napao nas je M. M. koji već godinama maltretira svoje susjede te je na istu tu gradsku livadu postavio rampu i pravi se da je njegova. Prvo je udario Benjija nogom u glavu, a zatim mene šakom u lice. Kad sam pala, još me primio za ramena i tresao tako da sam glavom udarala o tlo. To bi se vjerojatno i nastavilo da ga od mene nije odvukao njegov 12-godišnji sin – ispričala je Vesna Banović kojoj je, dva dana prije napada, kaže, M. M. i prijetio da će joj, pojavi li se pred njim još jednom, ubiti psa.

Iako nije iz kvarta u kojem je napadnuta već je tamo samo provela vikend kod roditelja od prijateljice, Banović će podnijeti i građansku tužbu protiv svog napadača.

– Ako je to cijena da se zaustavi 15 godina torture koja se tamo događa, to ću i napraviti – najavila je Banović. Pokušali smo doći i do optuženog M. M. koji se jučer nije javljao na telefon, kao ni policija, koja je na dan napada izašla na uviđaj i događaj evidentirala.

>>Bigl Gricko uhvatio se u ilegalnu klopku kakve postavljaju krivolovci

Komentara 42

BI
billynik
10:02 07.01.2014.

Volim pse ali njihovi se vlasnici često ponašaju kao da svi ljudi moraju voljeti i trpjeti njihove pse. Činjenica je da u našim gradovima ni na jednom travnjaku ne možete hodati a da ne nagazite na kakicu.

VE
verica2
13:25 07.01.2014.

Nitko nema pravo nikoga fizički napadati. Trebalo bi, osim toga, znati na koji je način čovjek do sada terorizirao susjede. Ni psa nije imao pravo udariti. Problem je jedino što je u ovoj priči, kao i u mnogima, glavni lik pas. Dosta više pasa - pisanja o njima, njihovog izmeta i terora koji su oni i njihovi vlasnici uveli u naše gradove.

Avatar pašče1
pašče1
09:38 07.01.2014.

Benji...prijatelju ..neboj se......naći ću ja tog...M.M........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije