Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže zahlađenje

Prvi dani prosinca, čini se, donose i prve pahulje snijega

Zahlađenje
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
30.11.2014.
u 15:00

Od prekosutra nas očekuje pravo zahlađenje, kada će temperatura tijekom dana biti sitno iznad 'ništice'

Prvi dani prosinca mogli bi, čini se, u Zagrebu donijeti i prve pahulje. Od prekosutra nas čeka pravo zahlađenje, kada će temperatura biti sitno iznad ‘ništice’, odnosno, tijekom dana će se popeti tek do dva Celzijeva stupnja.

Cijeli nas tjedan očekuje hladno vrijeme koje, čini se, najavljuje pravu zimu nakon tmurnog, ali, relativno, toplog prethodnog mjeseca studenog. Još će samo sutra temperatura biti do šest Celzijevih stupnjeva uz oblačno, kišovito, ali i vjetrovito vrijeme.

Zimske službe i Grada Zagreba i Zagrebačke županije, naime, spremne su na snježne oborine, ralice su pripremljene, a tone soli uskladištene i samo se čeka snijeg. No, ovo bi mogla biti posljednja zima čišćenja do samog asfalta, jer je u srpnju izmijenjen Pravilnik o održavanju javnih cesta.

Komentara 1

Avatar ne_znam_ja_nista
ne_znam_ja_nista
09:19 01.12.2014.

dobro da Bandić nije u Remetincu, znamo da jako voli papati pahulje :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije