Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planet art

Prve ovogodišnje on-line uživo predstave ponovno kreću od danas

Foto: Planet Art
1/3
10.01.2021.
u 11:36

U predstavama, pak, glume, uz Marka Torjanca, sjajni umjetnici poput Vande Winter, Slavka Jurage, Natalije Đorđević i Luke Dragića.

Nakon blagdanske stanke, kazalište Planet Art danas ponovno starta s predstavama on-line uživo. Na repertoaru je "Velika zvjerka", dok je predstava "Tko je ovdje lud?" na redu 17. siječnja, a "Ritina škola" 24. siječnja, sve u 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti na njihovim službenim stranicama. Zadnja predstava prenesena on-line može se usto pogledati na zahtjev od ponedjeljka u 20 sati do subote u 20 sati, u razdoblju od 48 sati od kupovine streaming ulaza. Dio je to, podsjetimo, projekta redatelja i vlasnika pozorišta Planet Art, Marka Torjanca, pod imenom "Novo kazalište", koje je nastalo kao odgovor na koronakrizu zbog koje mnogi ne mogu fizički prisustvovati predstavi. 

Reakcije gledatelja, kako kažu iz teatra, zasad su sjajne, a opisali su to kao početak nove, i globalne, veze između publike te umjetnika budući da su ih na malim ekranima pratili iz Irske i SAD-a. U predstavama, pak, protagoniste, uz Torjanca, utjelovljuju sjajni glumci poput Vande Winter, Slavka Jurage, Natalije Đorđević i Luke Dragića.
 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
19:25 10.01.2021.

Završiš Akademiju da bi polugola glumila ....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije