Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook prosvjed

Prosvjednici u Zagrebu tijelima formirali "Ostavka" i "Izbori"

prosvjed u zagrebu (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
05.04.2011.
u 18:17

S obzirom na mali broj prosvjednika, u formiranju riječi "Izbori", "Ostavka" i "Odmah" pomogli su im i slučajni prolaznici.

Tek 45 minuta trajao je današnji antivladin prosvjed u Zagrebu. Na tzv. Facebook prosvjedu na Trgu bana Josipa Jelačića okupilo se ni 30 ljudi.

Osim po malom broju sudionika, današnji prosvjed obilježilo je i to što prosvjednici nisu šetali gradom, što je dosad bio običaj, nego su pored Manduševca održali performans. Tijelima su na tlu formirali riječ S.O.S.

S obzirom na mali broj prosvjednika, u formiranju riječi "Izbori -Odmah" i  "Ostavka", pomogli su im i slučajni prolaznici. Te će poruke fotografirati te poslati premijerki Jadranki Kosor kao razglednicu.

Dodajmo i da se jučer održao antivladin prosvjed. Njih desetak, okupljeni oko Ivana Pernara prošetalo se Markovim trgom.

Ključne riječi

Komentara 32

OB
-obrisani-
19:36 05.04.2011.

kada su prosvjedi poceli,bile su dvije opcije...ili ce se razbuktati ili ce jenjati i ugusiti se...dakle druga opcija je stvarnost,vjerovatno smo umorni od svega,apaticni,po onom \'neka Sava tece\'..........

AA
Aartur
19:56 05.04.2011.

Uskoro će Pernar prosvjedovati sam, kako pravom redikulu i priliči.

OB
-obrisani-
10:00 06.04.2011.

igraju li uzicko kolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije