Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva desetljeća

Proslavljena 20. obljetnica prvog komercijalnog leta

Croatia Airlines
Pixsell
05.05.2011.
u 22:07

Zrakoplovima poznate kompanije koja je započela s radom prije dvadeset godina do danas je prevezeno 23 milijuna putnika.

ZAGREB - Prvi avion pod oznakama privatnog hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika, Croatia Airlinesa, koji je prije dva desetljeća poletio iz Zagreba za Split proslavio je danas svoju dvadesetu obljetnicu. Točno na današnji dan tim avionom u splitslu zračnu luku prevezao se prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, a od prvog leta pa do danas u zrakoplovima Croatia Airlinesa prevezeno je 23 milijuna putnika.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:27 06.05.2011.

Many happy landings Croatia Airlines. I dajte vec jednom skinite tu nesposobnu upravu i dovedite prave ljude na celo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije