Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gornji stenjevec

Proslava Dana Mjesnog odbora uz kotlovinu i ples

Gudovac: Me?u gastro ponudom sajma najatraktivniji je vol
Damir Spehar/PIXSELL
24.09.2022.
u 22:15

Malonogometni turnir bit će humanitarnog karaktera za potrebe članova Udruge HVIDR-a Susedgrad povodom 30. obljetnice osnutka

Tamburaši, folkloraški nastup, likovna radionica za djecu i malonogometni turnir samo su mali dio zabave koja vas sutra očekuje u Gornjem Stenjevcu.

Za Dan Mjesnog odbora Gornji Stenjevec organizaori su pripremili obilje zabave za sve uzraste, a manifestacija počinje u podne i to tamburaškim intermezzom te folkoraškim koreografskim nastupom "Po vrapčanskim bregima". 

Nakon podjele zahvalnica za sudjelovanje u čišćenju park-šume lisičina, uslijedit će još malo pjesme i plesa. Najmlađe posjetitelje od 15 sati zabavljat će likovna radionica "Čudesni svijet Medvednice", a nakon koje, za one malo starije slijedi natjecanje u šahu i belotu. 

U 18 sati domaćini će vas počastiti roštiljem, kotlovinom, vojničkim grahom i kolačima, a zatim će ekipe Adaptacije Lovrinović, Black Coffee Bar, Boksački klub Leona, Bull Fit, Indigo Coffee Bar, ISEA Vrapče, Medo Coffee Bar, MNM Zapad, Pab Coffee Bar, Peta Avenija d.o.o., Veprovi Gajnice, Vortex Quiz Factory zaigrati malonogometni turnir. On će pak biti humanitarnog karaktera za potrebe članova Udruge HVIDR-a Susedgrad povodom 30. obljetnice osnutka. 

Prijetelji ove manifestacije su CZKIO Susedgrad, HVIDR-a Susedgrad, KUD Stenjevec, KUD Vrapčanci, MU Susedgrad, MU Vrapče, MO Gornji Stenjevec, NK Ponikve, a najavljeni su i gosti iznenađenja



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije